Nieuws

Presentatie Atlas & Desert Allroad Rally-raid

donderdag 28 april bij Raymond van Hoeijen Motorcycle Trading in Achterveld

Leppink Adventure is een ervaren Motorsport- en reisorganisatie met veel offroad-ervaring in onder meer Spanje, Marokko en Portugal. Door de vele verkenningsritten – veelal gedaan met een KTM LC8 Adventure – ontstond ook het idee om voor de berijders van allroads en wegmotoren een prachtig rally-raid-evenement te gaan organiseren. Gewoon zorgeloos op reis met een ervaren organisatie. Jij maakt de keuze in de aangeboden routes of combinaties van routes en wij doen de rest. Jij viert vooral een heerlijke motorvakantie. Daarbij vlieg je naar Spanje en zorgen wij voor het vervoer van de motoren. Aangezien wij dit motortransport zelf verzorgen, ben je je motor niet onnodig lang kwijt.

Genieten van een onvergetelijke motorreis met een leuk stel motorrijders onder elkaar, dat is het doel van deze Atlas & Desert Allroad Rally-raid. Tijdens deze raid staan acht dagen rijden door Marokko centraal , maar je kan ook in het Spaanse Valencia al opstappen, om via Marokko uiteindelijk in Lissabon, Portugal weer te finishen. Je kunt dus inschrijven voor 1, 2 of 3 weken motorplezier. De Atlas & Desert Allroad Rally-raid van Leppink Adventure staat gepland voor juni 2017. Op www.leppinkadventure.nl/atlas-desert/atlas-desert-allroad-rally-raid/ vind je alle info.

Heb jij dus een allroad- of wegmotor en lijkt het je geweldig om een geheel verzorgd motoravontuur te beleven, bezoek dan de gezellige informatieavond over deze Rally-raid, die op donderdag 28 april bij Raymond van Hoeijen Motorcycle trading, Klettersteeg 7a in 3791PA Achterveld wordt gehouden. We zijn er die avond vanaf 19.00 uur; de presentatie is van 20.30 uur tot 21.30 uur.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws