Nieuws

Popicoon pakt stijlicoon aan

Hysterische pubermeisjes en ‘Beliebers’ hebben eindelijk hun favoriete vervoermiddel gevonden. Popster Justin Bieber heeft zijn eigen Vespa mogen creëren die vanaf twintig april te bestellen is.

Vespa laat wel vaker stijliconen los op hun stijlicoon. Zo tekenden Giorgio Armani, Christian Dior (met een tikje meer glamour zoals hier te zien) en Sean Wotherspoon al eerder voor hun eigen Vespa scooter. Dit keer is het geen modeontwerper die aan de slag gaat met de overbekende scooter, maar zanger Justin Bieber. Het eindresultaat is de Justin Bieber X Vespa.

De zanger was al een groot fan van de scooter. Het monochrome ontwerp staat in schril contrast tot de uitbundigheid van Bieber zelf. Voor zo ver je kunt zien, van het zadel tot de handvatten, is alles wit. Zelfs de likkende vlammen onderop het plaatwerk zijn niet vurig rood, maar wit.

Vespa levert een 50, 125 en 150cc zware versie van de speciale scooter. Om het ‘sensation-white-gevoel’ compleet te maken, heeft Vespa ook nog witte kleding en accessoires ontwikkeld. Die variëren van tas, tot helm en handschoenen. Dat maakt zelfs de Witte Reus nog jaloers.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Precies vier dagen te koop

Precies vier dagen te koop

19 april, 2024

Vespa viert het 140-jarig bestaan op passende wijze. Het bouwt niet alleen een exclusieve scooter (maximaal 140), ...

Overig nieuws