Persbericht

MVM Motoren verhuist naar De Meern

In het voortdurende streven haar service, bereikbaarheid en organisatie te verbeteren heeft MVM Motoren besloten haar vestiging in Soesterberg te sluiten en alle activiteiten onder te brengen in het representatieve en optimaal uitgeruste pand in De Meern.

Dankzij deze concentratie van activiteiten is MVM Motoren ervan overtuigd haar klanten ook op de lange termijn nóg beter van dienst te kunnen zijn. Met alle ervaring en know how op één adres kan MVM haar klanten verzekeren van een vakkundig geschoolde technische ondersteuning vanuit de werkplaats en de juiste informatie over het brede aanbod nieuwe en gebruikte motoren.

Alle u bekende en vertrouwde medewerkers verhuizen mee naar De Meern, waar wij ons zullen concentreren op de officiële dealerschappen van Suzuki, Royal Enfield, Morini en Kawasaki als officieel servicepunt en natuurlijk ons populaire V-Strom Center.

Voor klanten die wat verder weg wonen is het goed te weten dat de vertrouwde ‘haal- en brengservice’ gewoon actief blijft, De speciaal daarvoor ingerichte bussen kunnen uw motor veilig ophalen en weer retourneren in het geval van service, storing of groot onderhoud.

In het kader van deze reorganisatie heeft MVM besloten te stoppen met de verkoop van motorkleding en zich volledig te specialiseren in de verkoop van nieuwe en gebruikte motoren. Onder het motto ‘Alles moet weg!’ wordt de bestaande voorraad opgeruimd met hoge kortingen die kunnen oplopen tot liefst 75%! Op = op…

In verband met de verhuizing zijn beide vestigingen van 13 t/m 18 februari gesloten.

MVM Motoren is er van overtuigd ze al haar klanten in De Meern optimaal van dienst zullen zijn en heten u vanaf 21 februari meer dan welkom in de gemakkelijk bereikbare vestiging aan de Boteyken 301, 3454 PD Utrecht / De Meern (A12, afslag 15 De Meern)

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws