Nieuws

OPEN DAG MOTOPLUS 7 sept.

Op zondag 7 september houdt MotoPlus open huis, zodat iedereen eens een kijkje in de keuken kan nemen. Er zal van alles te zien zijn op motorgebied, met een zelfs een heuse primeur: de nieuwe Yamaha V-max zal er voor het eerst in levende lijve te zien zijn! Deze woeste motorfiets met een V4 motorblok dat 200 pk levert is net een paar dagen geleden voorgesteld aan de wereldpers in Amerika en staat dan al in Varsseveld. Het gebeuren zal opgeluisterd worden door de komst van de Nederlandse Yamaha V-Max club.

Daarnaast zijn er nog een tal van interessante motorfietsen te zien, zoals het wegracezijspan van de nieuwe Nedrelandse kampioenen Bevers/Vermeer, het GasGas Dakar-rallyteam, een replica van de racer waarmee de legendarische Jarno Saarinen in 1972 wereldkampioen werd, de allernieuwste onconventionele G450X sportenduro van BMW. Leden van de CBX club met hun 6 cilinder motoren, een Flattrack-Harley-Davidson, de Carver driewieler en nog veel meer. Ook zijn er stands van diverse tperorganisaties en leveranciers van helmen, accessoires en kun je voor veringadviezen om de wegligging van je motor optimaliseren terecht bij een veringspecialist.

MotoPlus kun je vinden aan de Lireweg 1, 7051 HW in Varsseveld, industrieterrein de Hofskamp. Klik hier voor enkele mooie toeristische aan rijroutes vanuit de diverse winstreken naar Varsseveld. Ook kun je een hier een tourroute door de achterhoek downloaden met als begin en eindpunt Varsseveld.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.