Nieuws

Op pad met Alex van den Broek

Zou je wel eens een echte offroadreis willen maken, maar ontbreekt het je aan ervaring en uitrusting? Let dan even op, Travel 2 Explore organiseert dit jaar namelijk een speciale Bosnië Offroad Special voor beginnende offroadrijders. En natuurlijk word je daarbij niet zomaar voor de leeuwen gegooid, bij de prijs zitten namelijk twee cursusdagen voorafgaand aan de reis inbegrepen, met niet de minste leermeester!

Niemand minder dan elfvoudig Nederlands kampioen trial Alex van den Broek gaat je namelijk niet alleen middels twee cursusdagen klaarstomen voor het ongerepte avontuur, ook in Bosnië zelf gaat ‘ie je de fijne kneepjes van het vak leren. Voorafgaand aan de zevendaagse reis (met vijf rijdagen) krijg je eerst een basis trial cursus, gevolgd door een basis endurotraining, beide met leenmotoren.

Ook in Bosnië zelf wordt er met huur-/leenmotoren gereden, waarbij je dagelijks vanuit hetzelfde basiskamp vertrekt, maar wel vijf afwisselende en uitdagende routes van rond de 210 kilometer voor de voeten krijgt. Er gaan maximaal acht deelnemers mee, voldoende tijd voor individuele begeleiding dus. Je mag zelfs stellen dat je terugkomt als een redelijk ervaren offroadrijder.

Het betreft een pilotreis, die of in mei of in juli zal plaatsvinden, afhankelijk van welke data de meeste voorkeur heeft bij de deelnemers. De prijs bedraagt € 2.185,00 (mei) of € 2.385,00 (juli, hoogseizoen dus duurder), dat is inclusief onder meer de genoemde cursusdagen, retourvlucht, transfers, motorhuur en brandstof. Kijk voor meer informatie op: www.travel2explore.nl.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws