Nieuws

Op avontuur met de Honda Africa Twin in Zuid-Afrika

Honda doet het weer. Na de eerste zeer succesvolle editie van Adventure Roads in 2017 neemt de motorbouwer dit keer veertig enthousiastelingen mee naar Zuid-Afrika voor een echte once-in-a-lifetime roadtrip. In twaalf dagen van Durban naar Kaapstad.

Een rit van ruim 3.700 kilometer reis door de uiteenlopende en betoverende Afrikaanse landschappen op een Honda Afrika Twin. Daarbij regelt Honda nagenoeg alles. Van accommodaties, begeleiding en zelfs het eventuele onderhoud aan de motor. Daarnaast kunnen deelnemers ook gebruikmaken van de ervaring en tips van onder meer de bekende HRC Rally coureur Joan Barreda, die als begeleiding meerijden.

Bij de eerste Adventure Roads was Scandinavië het toneel. Destijds reden veertig fans en journalisten in acht dagen van Oslo naar het meest Noordelijke puntje van Europa: de Noordkaap. Een 3.500 kilometer lange rit over bochtige wegen langs de Noorse kust. Hoe dat eruit zag, zie je hier.

De rit door Zuid-Afrika start in maart 2019. Kijk voor meer informatie over deze bijzondere trip op www.hondaadventureroads.com

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.