Nieuws

Op avontuur met de Honda Africa Twin in Zuid-Afrika

Honda doet het weer. Na de eerste zeer succesvolle editie van Adventure Roads in 2017 neemt de motorbouwer dit keer veertig enthousiastelingen mee naar Zuid-Afrika voor een echte once-in-a-lifetime roadtrip. In twaalf dagen van Durban naar Kaapstad.

Een rit van ruim 3.700 kilometer reis door de uiteenlopende en betoverende Afrikaanse landschappen op een Honda Afrika Twin. Daarbij regelt Honda nagenoeg alles. Van accommodaties, begeleiding en zelfs het eventuele onderhoud aan de motor. Daarnaast kunnen deelnemers ook gebruikmaken van de ervaring en tips van onder meer de bekende HRC Rally coureur Joan Barreda, die als begeleiding meerijden.

Bij de eerste Adventure Roads was Scandinavië het toneel. Destijds reden veertig fans en journalisten in acht dagen van Oslo naar het meest Noordelijke puntje van Europa: de Noordkaap. Een 3.500 kilometer lange rit over bochtige wegen langs de Noorse kust. Hoe dat eruit zag, zie je hier.

De rit door Zuid-Afrika start in maart 2019. Kijk voor meer informatie over deze bijzondere trip op www.hondaadventureroads.com

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Precies vier dagen te koop

Precies vier dagen te koop

19 april, 2024

Vespa viert het 140-jarig bestaan op passende wijze. Het bouwt niet alleen een exclusieve scooter (maximaal 140), ...

Overig nieuws