Nieuws

Ook tijdelijke productiestop bij Harley-Davidson

Het coronavirus heeft nu ook Harley-Davidson in haar greep. Na een bevestigd corona-geval bij een fabriek in Wisconsin heeft de Amerikaanse fabrikant beslist om de productie in het grootste deel van haar faciliteiten te staken. Interim-CEO Jochen Zeitz heeft aangegeven dat de stop vooralsnog tot 29 maart zal duren

Onder meer de productiefaciliteiten Pilgrim Road Powertrain Operations in Menomonee Falls (Wisconsin), Tomohawk Operations in Tomohawk (Wisconsin) en York Vehicle Operations in Pennsylvania liggen momenteel stil. In totaal zijn er zo’n tweeduizend medewerkers naar huis gestuurd.
Verder is de medewerkers in Milwaukee gevraagd om voor zover mogelijk vanaf deze week thuis te werken. Ook hier is eind maart aangegeven als de datum waarop ze weer naar kantoor mogen komen. De ontwikkelingen omtrent het coronavirus worden streng in de gaten gehouden. Mocht het nodig zijn, dan worden er extra maatregelen genomen.

In de tijd dat de productie stil ligt zal Harley-Davidson al haar productiefaciliteiten desinfecteren. Ook alle tot midden april geplande Harley-evenementen zijn door de fabrikant afgelast.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.