Nieuws

Online voorverkoop van de Moto Guzzi MGX-21 Flying Fortress

Moto Guzzi heeft de aftrap gegeven voor de online voorverkoop van de MGX-21 Flying Fortress. Early adopters die vóór 7 augustus hun handtekening onder het koopcontract van de meest exclusieve Moto Guzzi allertijden zetten, kunnen rekenen op tal van bijzonder voordelen.

Nadat de Moto Guzzi MGX-21 eind vorig jaar de wereld deed verbazen tijdens diverse shows, arriveert hij binnenkort daadwerkelijk in de officiële Moto Guzzi-showrooms. De levering van de eerste exemplaren van meest luxueuze Guzzi ooit staat voor eind juli gepland. Om de introductie van dit fenomeen kracht aan te zetten, heeft Moto Guzzi een online registratie ontwikkeld die tal van exclusieve voordelen biedt aan kopers die besloten hebben één van de meest non-conformistische en verleidelijke motorfietsen ter wereld aan te schaffen.

1e371fc07ac386c0d6cdd0cc414180f3b3ba689a

Online reserveren
Het reserveren van een exemplaar kan online via de Guzzi website www.motoguzzi.com of via https://prebookingmgx21.motoguzzi.com. Wanneer de koper besluit de aankoopprocedure te voltooien, kan hij tot 7 augustus terecht bij een geselecteerde Moto Guzzi-dealer om daar het voorverkoopcontract te ondertekenen. Wanneer dat proces is voltooid, ontvangen toekomstige eigenaren van een MGX-21 Flying Fortress gratis een Moto Guzzi Mask jethelm die wordt gekenmerkt door een verwijderbaar kinstuk en bijgeleverde bril.

817428c2181c57ab02a81b6eeca154df46875165

Tevens biedt Moto Guzzi de gelukkige MGX-21 kopers de mogelijkheid voor een onvergetelijke ervaring in de fabriek in Mandello del Lario, waar alles Guzzi’s sinds 1921 zonder onderbreking de fabriekspoorten uitrijden. Tijdens het traditionele Moto Guzzi ‘Open House’ in september, waar dit jaar de 95e verjaardag van het merk met de ‘eagle’ wordt gevierd, is er voor de nieuwe MGX-21 eigenaren een hoofdrol weggelegd tijdens een exclusief programma en tijdsslot dat exclusief aan hen is voorbehouden. Daar ervaren ze een onvergetelijke dag op de plek waar hun MGX-21 werd geboren, als ware voorvechters van een unieke historie, samen met de imposante Moto Guzzi-familie.

Moto Guzzi MGX-21: Italiaanse cruiser met unieke eigenschappen

De Moto Guzzi MGX-21 is met recht een exclusief model, met een groots en imposant design dat liefhebbers zeker niet onberoerd laat. Een ultieme toerbuffel die zeker ook voor de nodige spanning zorgt. De nieuwe cruiser uit Mandello del Lario onderscheidt zich onder meer door de kleine ‘batwing’ kuip, gestroomlijnde zijkoffers, een groot 21 inch voorwiel dat schuilgaat onder een koolstofvezel spatbord en een opvallend design met matzwarte afwerking en rode accenten, waaronder de rode kleppendeksels. Verder kan het model worden beschouwd als Moto Guzzi’s technologische vlaggenschip.

fb474c54f354ab97eff951f722484da804c00044

De bouwkwaliteit en de onderdelen die voor dit model werden geselecteerd, zijn van een uitzonderlijk hoog niveau. Voorbeelden zijn de talrijke koolstofvezeldelen – uniek in dit ‘bagger’ segment – en het luxueuze en ultra-complete instrumentarium inclusief een entertainmentsysteem. De uitrusting wordt voltooid met alle beschikbare, geavanceerde veiligheidsfeatures van nu, waaronder ABS, instelbare tractiecontrole, de Ride-by-Wire gascontrole en cruise control. De MGX-21 Flying Fortress wordt aangedreven door de inmiddels bekende Moto Guzzi 1400cc V-twin met cardanaandrijving, die op nonchalante en precieze wijze al vanaf 3.000 tpm meer dan 120 Newtonmeter aan koppel loslaat.

Prijzen Moto Guzzi MGX-21 Flying Fortress:

Nederland: € 25.995

België: € 22.995

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws