Nieuws

NTS RW Racing GP houdt fandag op TT Circuit Assen

NTS RW Racing GP houdt dinsdag 21 mei 2019 een speciale fandag op het TT Circuit in Assen. Tijdens de gratis toegankelijke fandag zal het volledige team aanwezig zijn, inclusief de coureurs Steven Odendaal en Bo Bendsneyder.

Gedurende de dag staan er diverse activiteiten op het programma. Zo kunnen bezoekers een kijkje nemen in de NTS RW Racing GP pitbox, zullen Bendsneyder en Odendaal een aantal trainingsessies rijden, is er een racesimulator, staan er een aantal Meet & Greets met de twee coureurs op het programma en bestaat er de mogelijkheid om tijdens een rondleiding een kijkje nemen achter de schermen te nemen van het TT Circuit Assen.

Achterop bij Bendsneyder

Als klap op de vuurpijl krijgen fans de mogelijkheid om bij Bendsneyder of Odendaal plaats te nemen achterop een speciale Triumph duoseater en enkele ronden met de Grand Prix-coureurs mee te rijden over het TT Circuit Assen.

Wie hier kans op wil maken, moet tussen vrijdag 17 mei en dinsdag 21 mei (12:00 uur) voor minimaal € 20,00 brandstof tanken bij het nabij het TT Circuit Assen gelegen Fieten Olie tankstation langs de A28 in Beilen. Met de bon van deze tankbeurt is het mogelijk twee inschrijfformulieren af te halen voor de NTS RW Racing GP duoseater expierence.

Uit alle ingeleverde bonnen zullen Bendsneyder en Odendaal vervolgens een tiental namen trekken (afhankelijk van de beschikbare tijd en de omstandigheden) die vervolgens deze unieke ervaring mee gaan maken.

Voorwaarden voor duorit:
Deelname is geheel op eigen risico, er dient vooraf een afstandsverklaring ingevuld te worden
Deelnemers dienen zelf een helm, handschoenen en motorpak mee te nemen
Minimale leeftijd is 16 jaar
Maximaal gewicht van 100 kg

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.