Nieuws

Nikwax onderhoudsmiddelen voor je waterdichte motorkleding

Waterdichte motorkleding kan in de loop der tijd door vuil en slijtage de waterdichte werking verliezen. Omdat de waterdamp niet kan ontsnappen wordt kleding nat, zwaar en minder ademend. Het is daarom van belang om je motorkleding op de juiste manier met de juiste middelen te onderhouden. Nikwax heeft daarvoor twee middelen: Tech Wash en TX Direct.

Nikwax Tech Wash is een middel om je waterdichte motorkleding mee te wassen. Het heeft een reinigende werking en kan tegelijk de duurzame waterafstotendheid (DWR) goed bewaren. Naast reinigen zorgt het wasmiddel er dus voor dat je motorkleding langer waterdicht blijft.

Het PFC-vrije TX Direct impregneermiddel van Nikwax geeft motorkleding een DWR-coating, waardoor de oorspronkelijke waterdichtheid en het ademende vermogen terugkeren. Daardoor blijft de drager warmer, droger en comfortabeler en kan de uitrusting vaker gewassen worden, zonder dat het de duurzame waterafstotendheid verliest.

Een duo pack, bestaande uit de beide producten, is er voor €24,95. Meer info: www.nikwax.com

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.