Nieuws

Nieuws van Kawasaki

Kawasaki wil groots uitpakken op de Intermot, maar doet geheimzinnig.

‘Teasing’: lekker maken. Moderne marketeers zijn er gek op. Kawa zond een ronkend persbericht de wereld in. En dat je niet bescheiden hoeft te zijn terwijl je geheimzinnig doet, dat mag duidelijk zijn:

Kawasaki brengt een baanbrekende nieuwe motor: ‘Built Beyond Belief’ 

Superieur performance is de basis van het Kawasaki DNA. Op de Intermot Motorshow 2014 in Keulen –vanaf 30 september aanstaande – introduceert Kawasaki een baanbrekende nieuwe motorfiets voor 2015. Een motor die ieders voorstellingsvermogen te boven gaat.

De ‘H2’ is gebaseerd op de ervaring en vaardigheden van de experts van Kawasaki ’s motorendivisie én op die van de luchtvaart, gasturbine en alle andere hightech Kawasaki productiedisciplines. Er wordt grote internationale belangstelling verwacht voor het project, voorlopig suggestief ‘Ninja H2’ gedoopt. Door het optimaal benutten van de “collectieve kracht” van het gehele concern, representeert de ‘H2’ een geïntegreerde “state of the art” technologische aanpak.

Het ‘H2’ concept  kan gezien worden in de geest van legendarische Kawasaki modellen zoals de 750cc Mach IV H2, de 500cc driecilinder H1 en de alles overtreffende 903cc Z1 ‘Super Four’. Motoren die aan de basis lagen van Kawasaki ’s ‘leading performance image’. Het ‘Ninja H2’ project is bestemd om nog een naam toe te voegen aan de lijst van motoren die staan voor de prestaties en technische expertise van Kawasaki. 

De motorwereld zal nooit meer hetzelfde zijn.

Iets met het vorig jaar voorgestelde compressorblok misschien?

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.