Nieuws

Nieuwe Tiger 900 op Triumph Preview Event Utrecht

Op zondag 8 december presenteert Triumph haar nieuwe 2020-modellen tijdens het Triumph Preview Event in de Metaal Kathedraal in Utrecht. Tijdens dit gratis toegankelijke evenement biedt Triumph haar fans de mogelijkheid om in een mooie setting de nieuwste 2020-modellen, met als hoogtepunt de nieuwe Tiger 900, te aanschouwen (en op de meesten zelfs plaats te nemen).

Naast de inmiddels al leverbare nieuwe Street Triple RS is uiteraard ook de Rocket 3 aanwezig, maar het meest bijzonder is ongetwijfeld de wereldprimeur van de nieuwe Tiger 900 GT PRO, Tiger 900 Rally en Tiger 900 Rally Pro. Andere modellen zullen onder andere zijn: Daytona Moto 2 LE, Bud Ekins T100 & T120 Special Edition, Bobber TFC, Scrambler 1200, Tiger 1200 en alle andere modellen uit het al bestaande gamma.

Geïnteresseerde motorrijders zijn van harte welkom in de Metaal Kathedraal, Rijksstraatweg 20 te Utrecht op zondag 8 december tussen 13:00 en 17:00. Toegang is gratis echter voorregistratie is verplicht. Dat kan via: https://leads.triumphportal.nl/P/nl 

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.