Nieuws

Nieuwe serie op Discovery: Harley and the Davidsons

De Nederlandse acteur Michiel Huisman speelt een van de hoofdrollen in de driedelige televisieserie ‘Harley And The Davidsons’, die vanaf 8 oktober aanstaande te zien is bij Discovery. De serie vertelt het waargebeurde verhaal van de schoolvrienden William ‘Bill’ Harley (Robert Aramayo) en Arthur Davidson (Bug Hall), die aan het begin van de 20e eeuw aan de wieg stonden van het legendarische Amerikaanse motormerk. Huisman speelt de rol van Walter Davidson, de oudere broer van Arthur, die als geldschieter bij het bedrijf wordt gehaald om de twee ambitieuze jeugdvrienden te helpen met hun wilde plannen. Maar Walter is meer dan een investeerder. Hij is het die de motoren groter, sterker én sneller wil maken dan de concurrenten. Vooral dat laatste brengt hij graag zelf in praktijk door als motorracer de grenzen op te zoeken en daarmee Harley-Davidson op de kaart te zetten.

Door hun vindingrijkheid, innovatie en fraaie ontwerpen weten de drie Harley-Davidson uit te bouwen tot een merk van betekenis en de concurrentie achter zich te laten, inclusief het grote Indian dat een paar jaar eerder was opgericht. Ook als de Grote Depressie toeslaat in de jaren dertig, weten ze overeind te blijven. Terwijl de meeste motormerken omvallen, loodsen Bill, Arthur en Walter hun bedrijf door de crisis heen om er zelfs sterker uit te komen.

 

Harley And The Davidsons is van zaterdag 8 oktober tot en met zaterdag 22 oktober om 21:00 uur te zien bij Discovery en wordt reclamevrij uitgezonden.

 

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.