Nieuws

Nieuwe MXGP-videogame

Naast de MotoGP-games van Milestone kun je sinds 2014 ook racen in het zand met de MXGP-games van de Italiaanse ontwikkelaar. Vandaag lanceerden ze de nieuwste versie, MXGP 2021.

Net als anders kun je het zand betreden met één van de veertig MX2- en MXGP-coureurs. De carrièremodus is – net als de Track Editor, waarin je je perfecte crossbaan kunt ontwerpen – daarnaast verbeterd en beschikt onder andere over persoonlijke teams, uitdagingen en extra activiteiten op bestaande én nieuwe crosscircuits.

Maar er zijn natuurlijk ook een aantal nieuwe features in MXGP 2021. Bijvoorbeeld de Waypoint Mode, waarin je vrij kunt rijden op een Playground-map met onder andere een endurosectie en uitdagende trails. Ook zijn er vier historische circuits toegevoegd aan de single- en multiplayer modi: Ottobiano (Italië), Ernée (Frankrijk), Leon (Mexico) en Agueda (Portugal). Klinkt goed, niet? MXGP 2021 is beschikbaar voor de Playstation 4 en 5, Xbox One, Xbox Series X en S én PC. Info: www.mxgpvideogame.com  

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.