Nieuws

Nieuwe kleuren Suzuki GSX-S750, geen Euro5

Suzuki’s GSX-S750 krijgt voor komend modeljaar twee nieuwe kleuren. Een overstap naar Euro5 staat echter niet op de planning. De naked wordt dus een uitlopend model. Een van de nieuwe kleuren voor de GSX-S750 is een blauw/grijs/zwarte versie met zwarte tank, zwarte spatborden,  zwart zadel, grijze stroomlijndelen en blauwe accenten.

De afdekkappen van de radiateur krijgen een blauw accent, evenals de zijkappen en de stroomlijndelen rond het subframe. Kleuraccenten zijn ook aangebracht op de zwarte wielen, de bugspoiler, de zijkanten van het koplamphuis en aan weerszijden van de duozit.

De tweede nieuwe kleurvariant is volledig in het zwart gehuld. De Suzuki-merknaam op de tank en de GSX-S750-aanduiding op de afdekkappen van de radiateur ronde de klassieke uitstraling van deze kleurvariant af. De GSX-S750 maakt dus niet de sprong naar Euro5, wat er op duidt dat het model in de loop van 2021 uit het Suzuki-gamma gaat verdwijnen.

 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.