Productnieuws

Nieuwe designs voor Roof line-up

Het is niet de grootste helmfabrikant ter wereld, maar absoluut een van de meest iconische: Roof. Dat predicaat dankt de Franse fabrikant zonder twijfel aan de inmiddels bijna legendarische Boxer, de eerste systeemhelm ooit met een volledig achterover te klappen kinstuk.

Die zit bijna 25 jaar na zijn introductie overigens nog altijd in het gamma van de Fransen en blijft ook komend jaar nog gewoon leverbaar, zo blijkt uit de onlangs gepresenteerde 2022-collectie. Daarin overigens geen technische vernieuwingen, enkel esthetische. Nieuwe designs dus. Zo is de RO200 Carbon integraalhelm er komend jaar in een rood/witte Falcon en zwarte Panther uitvoering, en komt de reguliere RO200 met fiberglas buitenschaal er in een zwart/rood Neon design.

De Desmo systeemhelm line-up wordt volgend jaar uitgebreid met een Dark Silver versie en ook de Boxxer (met dubbel x inderdaad) en Boxxer Carbon, net als de Desmo een systeemhelm waarvan het kinstuk achterover kan worden geklapt, kregen er een extra design bij, respectievelijk Twin en Mono genaamd. Info: www.roof.fr / www.periermotorsport.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws