Nieuws

Nieuw van Cardo: Packtalk Black

Communicatiespecialist Cardo Systems heeft haar nieuwe Packtalk Black gelanceerd. Een speciale editie van de Packtalk Bold die voorzien is van een donkere styling en die standaard geleverd wordt met de 45 mm speakers.

Daarnaast krijg je op de nieuwste telg in de Cardo-familie ook standaard drie jaar garantie.

Net als de reguliere Packtalk Bold, beschikt ook de Packtalk Black over Cardo’s gepatenteerde Dynamic Mesh Communication (DMC) -technologie. Hierdoor is het mogelijk met maximaal 15 andere rijders, een zelfherstellend netwerk op te zetten. Dit oudt in dat rijders met een Cardo-systeem naar wens kunnen aansluiten of vertrekken op een afstand van maximaal 8 kilometer. Net als andere Packtalk-modellen is Packtalk Black water- en stofdicht, biedt hij 13 uur batterijduur en beschikt hij over de altijd ingeschakelde Natural Voice-bediening, zodat rijders hun ogen op de weg en handen aan het stuur kunnen houden en hun apparaat eenvoudig kunnen activeren met Engelse spraakcommando’s.

Hoe dat in de praktijk bevalt, kun je binnenkort in MotoPlus lezen.

De neuwe Packtalk Black zal vanaf augustus beschikbaar zijn voor € 389,95. Kijk voor meer informatie op www.cardosystems.com.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.