Nieuws

Nieuw tweedelig leren pak van IXS

De Zwitserse motorkledingfabrikant IXS heeft een nieuwe, sportieve tweedeler aan haar leren pakken portfolio toegevoegd. De RS-800 1.0 om precies te zijn, gemaakt van volnerf rundleder en beschikbaar in een dames- en herenmodel.

Dat sportiviteit bij de RS-800 hoog in het vaandel staat zie je onder andere terug aan de aerodynamische ‘hump’ op de achterkant en de sportieve, ergonomische Race-Cut-System pasvorm (RCS). Zowel de dames- als herenvariant beschikt over een level 2 gecertificeerde rugprotector en een uitneem- en uitwasbare Coolmax-voering. Beide pakken zijn voorzien van in totaal 5 zakken en level 2 CE-protectie op de schouder, ellenboog en knie, de heupen worden beschermd door een level 1 protector. Jas en broek zijn bovendien aan elkaar te bevestigen middels een rondlopende verbindingsrits.

Het herenpak, beschikbaar in drie kleurstellingen, is er in de maten 48 t/m 60, 98 t/m 110 (lang) en 265 t/m 285 (kort, alleen in zwart/grijs/wit). De enkel in het zwart/grijs/wit verkrijgbare damesvariant is er in de maten 34 t/m 44 . Beide pakken kosten € 799,95.  Meer info: www.ixs.com

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Lezerstest Suzuki 2024-modellen

Lezerstest Suzuki 2024-modellen

21 juli, 2024

Suzuki blaast de laatste jaren flink in de bus met talrijke nieuwe modellen en zelfs een compleet nieuw platform ...

Overig nieuws