Nieuws

Nieuw tweedelig leren pak van IXS

De Zwitserse motorkledingfabrikant IXS heeft een nieuwe, sportieve tweedeler aan haar leren pakken portfolio toegevoegd. De RS-800 1.0 om precies te zijn, gemaakt van volnerf rundleder en beschikbaar in een dames- en herenmodel.

Dat sportiviteit bij de RS-800 hoog in het vaandel staat zie je onder andere terug aan de aerodynamische ‘hump’ op de achterkant en de sportieve, ergonomische Race-Cut-System pasvorm (RCS). Zowel de dames- als herenvariant beschikt over een level 2 gecertificeerde rugprotector en een uitneem- en uitwasbare Coolmax-voering. Beide pakken zijn voorzien van in totaal 5 zakken en level 2 CE-protectie op de schouder, ellenboog en knie, de heupen worden beschermd door een level 1 protector. Jas en broek zijn bovendien aan elkaar te bevestigen middels een rondlopende verbindingsrits.

Het herenpak, beschikbaar in drie kleurstellingen, is er in de maten 48 t/m 60, 98 t/m 110 (lang) en 265 t/m 285 (kort, alleen in zwart/grijs/wit). De enkel in het zwart/grijs/wit verkrijgbare damesvariant is er in de maten 34 t/m 44 . Beide pakken kosten € 799,95.  Meer info: www.ixs.com

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.