Productnieuws

Nieuw: Touratech Defensa

Wie wel eens met zijn of haar adventure het ruige achterland induikt, weet als geen ander dat een valpartijtje altijd op de loer ligt. Hoe onschuldig de buiteling ook is, stuur en hendels zijn behoorlijk kwetsbaar, een afgebroken rem- of koppelingshendel is een feit voor je er erg in hebt.

Een handkap kan daarbij uitkomst bieden, natuurlijk geen kunststoffen exemplaar dat enkel wat bescherming tegen de elementen biedt, maar een beetje een robuuste uitvoering. Zoals de nieuwe Defensa handkap van de Duitse accessoiresspecialist Touratech. Deze bestaat uit twee delen: een lichtgewicht aluminium beugel die zowel bij de stuurklem als het uiteinde aan het stuur is bevestigd, en daarnaast nog een kunststof kap die je op de beugel vastschroeft. Het betreft een modulair systeem, waarbij je onder meer de afstand tot het stuur kunt aanpassen, zodat je bijvoorbeeld nooit meer last hebt van een koppelingshendel dat de handkap toucheert.

Bij de kunststof delen heb je de keuze uit zwarte of witte kappen, die je desgewenst ook nog kunt voorzien van een verlengstuk aan de bovenzijde (€ 29,90). Momenteel is de Touratech Defensa er voor de BMW R1200/1250GS (Adventure), KTM 790 Adventure, Honda CRF1100L Africa Twin en Yamaha Ténéré 700, binnen afzienbare tijd wordt dit gamma uitgebreid. Prijzen beginnen bij € 149,90. Infohttps://shop.touratech.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Touratech Travel Event 2024

Touratech Travel Event 2024

20 april, 2024

Bekende sprekers, internationale sterren, een grote filmpremière, gerenommeerde exposanten en tal van ...
Precies vier dagen te koop

Precies vier dagen te koop

19 april, 2024

Vespa viert het 140-jarig bestaan op passende wijze. Het bouwt niet alleen een exclusieve scooter (maximaal 140), ...

Overig nieuws