Productnieuws

Nieuw toervoer voor je voeten van Vanucci

Komt het op motorschoeisel aan, en zeker wat betreft een set waterdichte toerlaarzen, dan is leer bij nagenoeg alle fabrikanten nog altijd de nummer één keuze qua buitenmateriaal. Vanucci slaat met haar nieuwe VTB 23 nu echter een andere weg in!

De nieuwe EN 13634:2017 gecertificeerde laars van Louis’ huismerk is namelijk gemaakt van textiel, op strategische plaatsen aangevuld met kunststof en suède verstevigingen (onder meer bij hiel en wreef/tenen). Zoals het een goed toerlaars betaamt is ‘ie wind- en waterdicht dankzij het sympatex membraan, en daarnaast voorzien van een klittenband kuitverstelling.

De in vergelijking met een leren toerlaars duidelijk lichtere VTB 23 is verder voorzien van een lange ritssluiting voor een comfortabele instap, schakelpad, hoge schacht en een ergonomisch gevormde anti-slipzool. Het matenspectrum van de enkel in het zwart leverbare laars is daarbij behoorlijk breed en loopt van 38 tot en met 47. De prijs bedraagt € 199,00. Info: www.louis.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.