Nieuws

Nieuw sportief rubber van Mitas

 Bandenfabrikant Mitas heeft twee nieuwe versies van haar ‘Sport Force+’ band gelanceerd. De EV en de RS. De EV is volgens Mitas is een verbeterde versie van de “oude” band, en is geschikt voor sportieve motorrijders die op zoek zijn naar sportief en straatlegaal rubber.

De RS-versie (Race Soft) is op zijn beurt ontwikkeld als circuitband.

De straatlegale Sport Force+ Evolution (EV) is ontworpen om snel, gemakkelijk en precies te sturen. Het ontwerp van het contactvlak en de materialen zorgen voor goede controle onder grotere hellingshoekenDe EV is uitgerust met Multi Compound Tread Technology, en biedt hierdoor veel grip. De RS heeft op zijn beurt een nieuw ontwikkelde Racing Soft-compound voor goede prestaties op droge circuits en bij verschillende baan- en luchttemperaturen.  Zo zorgt hij voor genoeg grip, goede slide-controle en een goed contactgevoel.  

De EV komt in vier maten: 120/70ZR17 (58W), 180/55ZR17 (73W), 190/50ZR17 (73W) en 190/55ZR17 (75W). De RS is beschikbaar in de maten 110/70ZR17 (54W) en 140/70ZR17 (66W). De prijzen zijn nog niet bekendInfo: www.mitas-moto.com. 

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.