Productnieuws

Nieuw: Grand Canyon Bikewear Nelson Laminated jas

Het weer laat zich stilaan van een steeds minder fraaie kant zien, regen en wind winnen het van zon en warmte. Dat hoeft helemaal geen reden te zijn om er niet met de motor op uit te trekken, al is een deugdelijke outfit die bescherming tegen de elementen biedt dan wel een must.

Zoals deze volledig nieuwe Nelson Laminated jas van Grand Canyon Bikewear bijvoorbeeld. De Nelson heeft een laminaat buitenlaag, zoals de naam als deels verraadt, die het jack wind- en waterdicht maakt, maar tegelijkertijd ook ademende eigenschappen heeft. De jas, voorzien van verschillende ventilatieritsen, is daarnaast ook uitgerust met een uitneembaar softshell binnenjack (tevens als losse jas te dragen), waardoor je uitstekend gewapend tegen elk jaargetijde op pad gaat.

Ook aan de veiligheid is natuurlijk gedacht. 3M reflectiebiezen waarborgen een goede zichtbaarheid, terwijl CE Level 2 protectoren de schouders en ellenbogen omarmen. De standaard soft rugprotector kan desgewenst tegen meerprijs worden vervangen door een CE Level 2 exemplaar. De uitrusting wordt gecompleteerd door vijf waterdichte zakken, wijdteverstelmogelijkheden bij boven-, onderarmen en taille, evenals een korte verbindingsrits.

De nieuwe Grand Canyon Bikewear Nelson Laminated is er in een zéér breed matenspectrum (S t/m 8XL), de prijs bedraagt € 279,00 voor de maten tot en met 5XL, de grote maten zijn een tientje duurder. Info: www.grandcanyonbike.eu

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.