Nieuws

MotorKledingCenter opent nieuwe winkel in Venlo

MotorKledingCenter heeft bekendgemaakt dat nog deze zomer de alweer achtste winkel van de keten geopend word. Dit keer in Venlo, waar MKC een nauwe samenwerking aangaat met Motorcenter Venlo. De nieuwe winkel komt namelijk op de eerste verdieping van de KTM-dealer.

“Door de opening wordt de Limburgse motorrijder op zijn wenken bediend volgens het bekende concept met bijbehorende service en MKC beloftes. Daarnaast wordt de eerste stap richting onze oosterburen gemaakt in de beoogde internationale uitrol.” aldus Mark Bos, CEO van Motorkledingcenter.

De nieuwe winkel van MKC in Venlo heeft een winkeloppervlakte van 1000m2, en biedt volgens MKC voldoende plek voor de nieuwste collecties motorkleding, daarnaast bieden de industriële en warme inrichting een welkom gevoel met als kloppend hart de Bikers Lounge.

De tekeningen zijn gemaakt en achter de schermen is gestart met de voorbereidingen voor de beoogde opening in augustus. MKC is nog op zoek naar personeel, interesse? Kijk hier.

 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.