Nieuws

Motorbeurs in Hamburg

Noord Duitsland is niet ver weg. De mensen zijn er vriendelijk en de horeca is er naar Nederlandse begrippen goed en goedkoop. En er is 27-29 januari een leuke motorbeurs.

Die jaarlijkse motorbeurs in het Noord-Duitse Hamburg zit alweer bijna aan zijn vierde lustrum en biedt de bezoekers naast motornieuws ook ander entertainment . Diverse merken presenteren hun nieuwe modellen en ook laat de Duitse after-sales branche zien wat voor nieuwe accessoires er allemaal op de markt komen dit seizoen. Natuurlijk ontbreekt ook de nodige kleding niet.

Op een quad hindernisbaan kunnen volwassenen hun behendigheid beproeven en voor de kids is er een Ducati motorparcours uitgezet. Motor stuntvrouw Mai Lin Senf , over wie we al eerder in Motoplus berichtten,  warmt de bezoekers op met een spectaculaire vuurshow en verder maakt de professionele lawaaimaker Gerd Habermann je deelgenoot van de geluidsproductie van zijn 3.000 pk sterke jet-dragstar monster.

De Hamburgse motorbeurs is vrijdag open van 12.00 tot 20.00 uur en op  zaterdag en zondag van 9.00 tot 18.00 uur. De beurs vindt plaats in de Hamburg Messe, hallen B2 en B5. Een dagkaart voor volwassenen kost €12,-.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.