Nieuws

MotoGP23-game gelanceerd!

Goed nieuws voor game-fanaten, want hij is er MotoGP23, de officiële game van het FIM MotoGP WK 2023. In dit nieuwste deel van gameontwikkelaar Milestone zijn alle coureurs en circuits van de MotoGP-, Moto2-, Moto3- en MotoE-klasse present. En ook de voor dit seizoen nieuwe Sprint-race maakte onderdeel uit van het nieuwe gameconcept. 

MotoGP23 heeft een vernieuwde carrièremodus, die je als speler een unieke kans biedt om een MotoGP-legende te worden. In een spannende nieuwe functie introduceert de game ‘Turning Points’ om carrières en de ontwikkeling van de motoren vorm te geven op basis van de prestaties en de keuzes die een speler maakt. Voor het eerst is ook een fictief sociaal netwerk in de game geïntegreerd, een nieuwe functie die interactie met andere rijders en teams mogelijk maakt – buiten het circuit. Het kan bijvoorbeeld worden gebruikt om allianties te smeden of juist de rivaliteit aan te wakkeren, aangezien het gedrag van de AI tijdens races wordt beïnvloed door de acties van spelers op het platform.

Daarnaast introduceert MotoGP23 nog twee nieuwe functies die de game-ervaring nog verder verbeteren: dynamisch weer en flag-to-flag-races brengen de onvoorspelbaarheid van echte raceomstandigheden in de game, waardoor de spelervaring een strategisch tintje krijgt en meeslepender en boeiender wordt dan ooit.

Om tegemoet te komen aan de behoeften van nieuwkomers heeft MotoGP23 tevens nieuwe neutrale hulpmiddelen voor remmen, accelereren en sturen. Deze hulpmiddelen zijn bedoeld om een toegankelijke maar uitdagende spelervaring te bieden, waarmee spelers van alle niveaus de adrenalinerush van een echte MotoGP-race kunnen voelen. Verder is ook de populaire MotoGP Academy terug om spelers bij te staan, of ze nu de basisbeginselen willen leren of hun techniek willen verfijnen via gespecialiseerde trainingssessies.

MotoGP23 biedt een scala aan opties om de game interactiever te maken en ook socialer, want spelers krijgen de kans om hun rivaliteiten uit te breiden! Dankzij ‘cross-play’ kunnen spelers tegen elkaar racen, ongeacht hun spelplatform, terwijl de introductie van ‘Ranked Races’ zorgt voor een eerlijke competitie door spelers te koppelen aan anderen van hetzelfde niveau. Daarnaast keert de geliefde splitscreenfunctie voor twee spelers terug, zodat vrienden een scherm kunnen delen.

MotoGP23 is verkrijgbaar voor € 59,95. 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Exclusief beestje van MV

Exclusief beestje van MV

9 december, 2023

Nu zie je een MV Agusta sowieso al niet op iedere straathoek, maar de kans dat je deze Superveloce Arsham in het ...
Pieterpadroute voor de motor

Pieterpadroute voor de motor

8 december, 2023

Het Pieterpad vierde in 2023 haar veertigjarig bestaan. De bijna 500 kilometer lange wandelroute tussen het ...

Overig nieuws