Nieuws

Monster record

Op zondag 21 september 2008 organiseert de officiële Ducati Owners Club ‘Monster Owners Belgium’ voor de 5e keer de Monsterdag. Deze meeting is een jaarlijks evenement dat steeds druk bezocht wordt, door een grote variëteit aan motorrijders.

Voor de 5e editie en tevens 5e verjaardag van de club willen ze iets speciaals organiseren en daarom zal deze clubdag volledig in het teken staan van een wereldrecordpoging. De MOB gaat proberen om het grootste aantal motoren van hetzelfde merk en hetzelfde type samen te brengen, de Ducati Monster dus. Om alles een officieel karakter te geven hebben ze bij het Guinness Book of World Records een aanvraag tot erkenning ingediend.

Het huidige record staat met 206 stuks nog op naam van de Yamaha TDM, maar dat moet volgens de club met een legende als de Monster verbroken kunnen worden! Daarom wordt alle bezitters van een Ducati Monster (ongeacht de versie of het jaartal) gevraagd massaal naar het Marktplein van Hamme-Moerzeke in België te komen, en wel op zondag 21 september om 10.00 uur. De officiële telling zal plaatsvinden om 14.00 uur. Elke deelnemer zal na afloop een leuk aandenken krijgen. Kijk voor meer informatie op www.ducatimob.be

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.