Modelnieuws 2019

Horex gaat voor zwart met de nieuwe Horex VR6 RAW

De Duitse motorbouwer Horex heeft op de INTERMOT haar nieuwe Horex VR6 Raw gelanceerd. De derde motor van de fabrikant is met een vanafprijs van 35.500 euro, meteen de goedkoopste machine van het merk.

Technisch is de RAW gebaseerd op de reeds bekende VR6-modellen wat inhoudt dat ook deze motor wordt aangedreven door een compacte zescilinder die goed is voor 163 pk en 128 Nm. Nieuw zijn het zadel, het 7 inch LED-display, het uitlaatsysteem en de speciaal ontwikkelde aluminium gesmede wielen. Het volledig instelbare Öhlings veringssysteem werd  voor de RAW sportiever afgesteld. Door de nieuwe onderdelen is de motor van Horex, ten opzichte van de VR6 Classic, 4 kilo lichter waardoor het totale drooggewicht voor de RAW op 220 kilo neerkomt.

Het nieuwe dashboard van de Horex is tevens voorzien van talrijke connectivity-mogelijkheden. Denk aan een mobiele telefoon en GPS-systeem. De Horex RAW is beschikbaar in twee soorten zwart, te weten: hoogglans en mat. De basisprijs voor de VR6 RAW is volgens Horex ingesteld op 35.500 euro. Let wel, daarbij gaat het dus om de prijs in Duitsland. Om deze machine met een Nederlands kenteken te rijden moet er dieper in de buidel getast worden.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.