Nieuws

Michael van der Mark met BMW in WSBK 2021

BMW heeft bekendgemaakt dat Michael van der Mark komend seizoen onderdeel uit zal maken van het BMW FIM Superbike World Championship-team. De 27-jarige Rotterdammer had eerder laten weten zijn contract bij Yamaha, na een samenwerking van vier jaar, niet te verlengen om nieuwe uitdagingen aan te kunnen gaan. Die heeft hij dus bij BMW gevonden.

BMW laat weten erg blij te zijn met de komst van Michael van der Mark. Marc Bongers, motorsportdirecteur bij BMW: “Van der Mark heeft zich in de afgelopen jaren sterk ontwikkeld in het wereldkampioenschap superbike. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat Michael een verrijking van ons team is. Samen en in combinatie met het sterke pakket dat wij hem bieden kunnen, moet het mogelijk zijn de volgende stap voorwaarts te maken. We heten Michael welkom bij het BMW Motorrad WorldSBK Team en kijken uit naar een sterke samenwerking.”

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.