Nieuws

Meld je aan: Lezerstest BMW F900R en F900XR

BMW heeft twee nieuwe middenklassers in het aanbod: de F900R en F900XR. Waarbij de R een heel eigen naked-stijl heeft en de XR juist een duidelijk afgeleide is van de S1000XR. Twee welkome aanvullingen aan het motorlandschap die ons de afgelopen tijd behoorlijk bezig hebben gehouden.

Na een goede indruk tijdens de eerste test, vielen beide motoren bij de eerste vergelijkingstest namelijk wat tegen. Dat veranderde in de daarop volgende, waarbij de middenklasser uit Duitsland ons toch weer positief wist te verrassen. Kortom, voldoende reden om er weer eens op uit te trekken met dit Duitse duo.

En dat willen we graag met jouw hulp doen. Daarom organiseren wij, samen met BMW, op vrijdag 25 september aanstaande een Lezerstest met de F900R en F900XR. Op die dag hebben we meerdere testmotoren bij ons kantoor in Varsseveld staan, die gebruikt mogen worden voor een uitgebreide testrit. Waaronder een aantal A2-motorfietsen, dus motorrijders met een A2-rijbewijs zijn ook van harte welkom!

Meld je aan

Lijk dit je wat? Stuur dan vóór 18 september 2020 een e-mail naar mail@motoplus.nl o.v.v. Lezerstest BMW. Hoe sneller, hoe meer kans je maakt want het aantal plaatsen is beperkt. De testdag bestaat uit een mooie rondrit door Gelderland en Overijssel. Vermeld in je aanmelding je NAW-gegevens, leeftijd, huidige motor (en bouwjaar), of je een A of A2-rijbewijs hebt en laat even weten waarom jij juist op 25 september met ons mee zou willen.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.