Nieuws

Mee bieden op een setje kneesliders van Valentino Rossi?

Het MotoGP-seizoen mag er dan wel op zitten, maar voor de echte fans is er nog een leuk staartje in de vorm van de ‘MotoGP Stars Holiday Auction 2020’, een online-veiling waarin je mee kunt bieden op gesigneerde memorabilia van MotoGP-rijders. De opbrengst gaat naar Two Wheels, het officiële goede doel van MotoGP, dat medische projecten in Afrika ondersteunt.

Rijders, teams en MotoGP-organisator Dorna hebben een flinke hoeveelheid items bij elkaar weten te brengen, waaronder een gesigneerd paar handschoenen van kersvers MotoGP-wereldkampioen Joan Mir, een setje gesigneerde kneesliders van Valentino Rossi en verder laarzen, handschoenen en andere unieke items van onder andere Andrea Dovizioso, Maverick Vinales, Danilo Petrucci en Alex Rins, alles gesigneerd uiteraard. Maar er worden nog steeds items aan de collectie toegevoegd.

De eerste items staan inmiddels online en op zondag 13 december om 20.00 uur worden deze online afgehamerd, maar de veiling gaat ook daarna nog gewoon door tijdens de Kerstvakantie en eindigt pas op 3 januari om 20.00 uur. Mee bieden doe je hier: Two Wheels For Life – CharityStars

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.