Nieuws

Mail & Win: Tissot VIP-kaarten TT Assen

Ieder jaar eind juni begint het hartje van de Nederlandse motorsportliefhebber wat sneller te kloppen, want dan wordt op ons eigen TT Circuit de TT van Assen verreden. Qua historie misschien wel de meest bijzondere Grand Prix op de MotoGP-kalender en zonder twijfel één van de grootste topsportevenementen in Nederland.

Dit wil je dus niet missen! De spectaculaire races vanaf de taluds of tribunes bekijken is al een happening op zich, maar wil je helemaal op de eerste rang zitten, dan is er ook nog het VIP-arrangement dat onder meer toegang biedt tot de MotoGP VIP Village, prachtig gelegen direct aan de Geert Timmerbocht. Bij dat arrangement behoort onder meer ook nog een speciale VIP parkeerplaats bij het circuit, exclusieve pitlane walk en paddock tour, programmaboekje en heerlijke lunch.

Klinkt exclusief, is exclusief en heeft derhalve ook een exclusief prijskaartje: een MotoGP VIP Village-arrangement voor zowel de zaterdag als zondag kost namelijk € 1.596,00. Dat is even slikken hé? Dankzij Tissot, de official timekeeper van de MotoGP, kunnen jij en een introduce je misschien echter twee dagen lang echte jetsetters wanen. Wij mogen namelijk één MotoPlus-lezer verblijden met twee MotoGP VIP Village-kaarten, geldig op zaterdag en zondag. Het enige wat je hoeft te doen om hiervoor in aanmerking te komen, is hieronder het deelnameformulier in te vullen (deelnemen kan tot en met woensdag 21 juni). De winnaar krijgt de kaarten in de week voorafgaand aan de TT toegestuurd.

De winnaars van de Mail & Win-actie uit MotoPlus 10/2022, met als inzet een verblijf in Apart Hotel Vivaldi in Oostenrijk, is Dhr. P. Rosendaal uit Lage Zwaluwe.

  Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
  Direct toegang aanvragen
  Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

  Overig nieuws