Nieuws

Mail & Win: S100 Wassen zonder water

Wassen langs de straat is er tegenwoordig niet meer bij. Het wegspoelen van schoonmaakmiddelen in de regenwateropvang is immers in steeds meer gemeenten verboden. Maar wat als je toch even snel je motor schoon wilt maken en je geen tijd (of zin) hebt om naar de wasstraat te rijden?

Dan heeft schoonmaakspecialist Dr. Wack Chemie een oplossing voor je. Met de gloednieuwe S100 Snelreiniger is water namelijk overbodig. Sterker nog, het is een kwestie van opspuiten, even wachten en met een doek weer afnemen. Zeker als je daar ook nog eens Das Tuch van S100 bij gebruikt. Een speciaal ontwikkelde microvezeldoek die niet alleen een groot absorptievermogen heeft, maar ook zo gemaakt is dat je geen krassen op de motor maakt.

Klinkt het haast te mooi om waar te zijn en wil je het eerst met eigen ogen zien? Dat kan! Wij mogen van Dr. Wack Chemie zes lezers blij maken met een setje, bestaande uit de nieuwe Snelreiniger en een Das Tuch. Stuur vóór 16 augustus een e-mail (o.v.v. S100) naar prijsvraag@motoplus. nl om kans te maken op zo’n set. Vergeet niet je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer te vermelden.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.