Nieuws

Mail & Win: Rossi of Viñales cap

Het gaat op z’n zachtst gezegd best lekker met het Yamaha Factory Racing Team. Niet alleen kende het team een grandioze opening van het seizoen met onder meer vier podiumplaatsen in de eerste twee races van het jaar, waaronder een één-tweetje in Argentinië, maar met Maverick Viñales en Valentino Rossi heeft het bovendien het meest populaire rijdersduo van het MotoGP-veld binnen de gelederen. Goed voor de merchandise-machine natuurlijk, dat voor 2017 onder meer op een compleet nieuwe Rider Collection kan bogen, met tal van fantastische items gelieerd aan bovengenoemde heren. Naast onder meer truien, vesten, polo’s en T-shirts bevat de collectie ook deze caps, die uiteraard zijn voorzien zowel het Yamaha Factory-logo als het rijnummer geborduurd in 3D.
De caps, verkrijgbaar via de officiële Yamaha-dealer, kosten € 32,00, maar deze rubriek zou niet Mail & Win heten als je er niet goedkoper aan zou kunnen komen. Van Yamaha Motor Nederland (www.yamaha-motor.nl) mogen we er namelijk van elk drie stuks weggeven aan onze lezers. Wat je daarvoor moet doen? Stuur voor woensdag 10 mei aanstaande een mail met je naam, adres en woonplaats naar prijsvraag@motoplus.nl (o.v.v. Yamaha Factory Racing Cap). Uit alle inzenders trekken wij t.z.t. de zes winnaars, die de caps persoonlijk thuisgestuurd krijgen.

Onderstaand de winnaars van onze Mail & Win-actie uit MotoPlus 7-2017 met als inzet een set MotoSafePro oordoppen van Alpine (t.w.v. € 27,95):
– Hendrikus Koelewijn uit Bunschoten
– Arthur Sanders uit Leiderdorp
– Hans Hoogveld uit Zundert
– Stefan Greve uit Barger Compascuum
– John v/d Brug uit Apeldoorn

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws