Nieuws

Mail & Win: kaarten Motorbeurs Utrecht

Op donderdag 22 februari, over goed anderhalve maand, is het alweer zover: dan opent de Motorbeurs Utrecht weer haar deuren. Vier dagen lang staat de Jaarbeurs in Utrecht weer in het teken van motoren, motoren en nog eens motoren. Ook dit jaar kun je je weer vergapen aan nieuwe motoren en nette occasions, een koopjesslag slaan bij één van de vele motorkledingspecialisten of alvast vakantie ideeën op doen in de uitgebreide reis hal. Daarnaast is er uiteraard ook weer de nodige actie en spektakel op het binnenterrein en ontspanning in de vorm van live muziek. En uiteraard zijn ook wij weer van de partij met een gratis kop koffie voor al onze lezers!
De Motorbeurs heeft haar deuren dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur, op donderdag en vrijdags zelfs tot respectievelijk 21.00 en 22.00 uur. Kaarten aan de kassa kosten € 17,50 (avondkaart € 13,00), in de voorverkoop (www.motorbeursutrecht.nl) zijn ze iets goedkoper en betaal je € 14,00 (avondkaart € 11,00). Het kan nog goedkoper, van de organisatie mogen wij namelijk vijf keer twee toegangskaarten weggeven. Wil jij hierop kans maken, stuur dan voor woensdag 31 januari een mail met je naam en adresgegevens (o.v.v. Motorbeurs Utrecht 2018) naar prijsvraag@motoplus.nl.

Onderstaand de winnaars van onze Mail & Win-actie uit MotoPlus 23-2017 met als twee toegangskaarten voor de Vakantiebeurs:
– Sidney Pool uit Wateringen
– Hanneke van der Kolk uit Heemskerk
– José Rutten uit Bemmel
– Michel de Wit uit Nuland
– Gwendy van der Houwen uit Groningen

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws