Nieuws

Mail & Win: kaarten Motorbeurs Utrecht

Van 23 tot en met 26 februari aanstaande ademt de Jaarbeurs in Utrecht weer motor uit al haar poriën. Dan vindt namelijk met de Motorbeurs Utrecht weer de officieuze aftrap van het nieuwe motorseizoen plaats. Net als voorgaande jaren is er weer een speciale importeurshal waar je lijfelijk kennis kunt maken met al het 2017-nieuws, met daarnaast in de overigens hallen natuurlijk weer ruim de aandacht voor occasions, kleding, reizen, accessoires en al wat meer op motorgebied.
Ook is er dit jaar een uiterst breed randprogramma met onder meer Try the Bike, de Custom Bike Show en een Grid Girl Verkiezing, waarvan de winnares de zijde van Axel Pons zal sieren tijdens de TT. Verder zorgen het Suzuki Stunt Team, de Steile Wand en de Globe of Death voor het nodige spektakel, terwijl de kleintejs volledig aan hun trekken komen bij de Junior Riding Experiende en Mini Trial. Een bomvol programma dus weer!

De Motorbeurs Utrecht (www.motorbeursutrecht.nl) heeft haar deuren op donderdag van 10.00 tot 21.00 uur geopend, op vrijdag van 10.00 tot 22.00 uur op zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur. De entree bedraagt € 17,50 (€ 14,00 in de voorverkoop, kinderen t/m 12 jaar gratis toegang). Mogelijk kun je die paar tientjes ook in je achterzak houden, want van de beursorganisatie mogen wij tien keer twee kaarten weggeven aan onze lezers en het enige wat je hoeft te doen om hiervoor in aanmerking te komen is voor 1 februari aanstaande een mail sturen met je naam, adres en woonplaats naar prijsvraag@motoplus.nl (o.v.v. Motor Beurs Utrecht) Uit alle inzenders trekken wij t.z.t. de winnaars, die de kaarten persoonlijk thuisgestuurd krijgen.

Onderstaand de winnaars van onze Mail & Win-actie uit MotoPlus 24-2016 met als inzet eem Jorge Lorenzo cap:
– Mark Kuijer  uit Naarden
– Roel Schillings  uit Eindhoven
– Wim Koskamp uit Dinxperlo

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Dainese D-air krijgt update

Dainese D-air krijgt update

30 november, 2023

Dainese is één van de absolute pioniers op het gebied van airbagtechnologie. In 2000 al presenteerden de Italianen ...
KTM laat het beest groeien

KTM laat het beest groeien

29 november, 2023

KTM’s Super Duke was al bepaald niet schraal bedeeld qua cc’s, maar de 2024-versie groeit ook nog eens een ...

Overig nieuws