Nieuws

Mail & Win: JHS Hoodie

Meer dan ooit is motorkleding tegenwoordig een statement. De toerrijder pronkt met een hightech textielpak met fluo-hesje, de retro hipster met vintage leren jackie en de allroad-rijder met adventure outfit met bijpassende crossover helm. En voor temmers van een streetfighter en/of power naked is er nu een wel bijzonder casual ogende jas, deze JHS Hoody. Laat je niet misleiden door het hoge vrijetijdsgehalte, de in het zwart, grijs en camouflageprint verkrijgbare hoody is namelijk niet alleen uitgerust met CE-protectie op schouders, ellenbogen én rug, maar tevens voorzien van een kevlar binnenvoering waardoor hij ondanks z’n casual looks wel degelijk de slijtvastheid van een reguliere motorjas geniet. En liever op weg zonder capuchon? Dat kan, want deze is afritsbaar.
Een lekker functionele (ook dankzij de aanwezigheid van twee waterdichte binnenzakken), maar bovenal trendy ‘motorjack’, verkrijgbaar in de maten XS tot en met 3XL voor een vanaf prijs van € 129,95. En goed nieuws, van importeur JH Sports (www.jhsports.nl) mogen we twee exemplaren van deze motorhoody aan onze lezers weggeven. Wat je moet doen om hiervoor in aanmerking te komen? Stuur voor woensdag 29 juni aanstaande een e-mail met je naam en adresgegevens (o.v.v. JHS) naar prijsvraag@motoplus.nl. Uit alle inzenders trekken wij dan twee winnaars, die de motorhoody t.z.t. opgestuurd krijgen.

Onderstaand de winnaar van onze Mail & Win-actie uit MotoPlus 10-2016 met als inzet het prachtige boekwerk ‘Motorrijders in Nederland 1913-1919’:
– Sebastiaan van Geel uit Arnemuiden

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Eerste indruk: Indian Scout

Eerste indruk: Indian Scout

17 april, 2024

Zon hoog aan de hemel, rechts van me het glinsterende wateroppervlak van de Stille Oceaan dat helemaal doorloopt ...

Overig nieuws