Nieuws

Mail & Win: Furygan Sweat Diago Evo

Het Franse Furygan heeft een historie die terugvoert tot 1969 en met name de laatste jaren heeft het zich steeds duidelijker geprofi leerd als het enfant terrible van de motorkledingwereld. En dat doet het met veelal sportieve, trendy designs met een eigenzinnig uitstraling, het straatje waar ook deze Sweat Diago Evo prima in thuis pas. Dit casual vrijetijdsitem houdt het midden tussen een hoodie en vest, schittert met een heerlijk draagcomfort en geniet een ronduit sportieve uitstraling dankzij de zwart/witte basiskleurstelling met opvallende, deels contrasterende rode en grijze accenten en details. Een lekker fris en trendy hoodie, verkrijgbaar in de maten S tot en met XXL, dat voor € 59,95 in de winkel ligt.
Maarrrrr, deze rubriek heet niet voor niets Mail & Win, van Furygan-importeur Jopa (www.jopa.nl) mogen we er eentje weggeven aan onze lezers. Het enige wat je hoeft te doen om hiervoor in aanmerking te komen is het volgende: stuur voor 15 maart aanstaande een mail sturen met je naam, adres en woonplaats, evenals je kledingmaat naar prijsvraag@motoplus.nl (o.v.v. Furygan Sweat Diago Evo). Uit alle inzenders trekken wij t.z.t. de winnaar, die het vest persoonlijk thuisgestuurd krijgt.

Onderstaand de winnaar van onze Mail & Win-actie uit MotoPlus 3-2017 met als inzet een State College Hoodie van Grand Canyon (t.w.v. € 149,00):
– Hans Buijvoets uit Wintelre

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Royal Enfield verlaagt prijzen

Royal Enfield verlaagt prijzen

23 juli, 2024

Royal Enfield let deze zomer op de kleintjes. Het verlaagt de prijzen van zijn modellen met € 400,- tot € 650,-. ...

Overig nieuws