Nieuws

Mail & Win: Fobo Bike bandenspanningscontrole

Een te lage of hoge bandenspanning heeft een negatieve invloed op tal van zaken, bijvoorbeeld handling, verbruik, grip en slijtage, om maar eens wat te noemen. Alleen schiet het controleren er van er bij velen nogal eens bij in. Met deze elektronische bandenspanningscontrole van FOBO Bike, die werkt middels een bluetooth verbinding tussen smartphone en sensoren in de ventieldopjes, is dat echter geen issue meer. De volledige set bestaat uit een tweetal sensoren, met een aantal anti-diefstal contramoertjes en twee speciale sleutels om te boel te lossen. De installatie (inclusief downloaden en registreren app) neemt een kleine vijf minuten in beslag, waarna je op je smartphone te allen tijde niet alleen de bandenspanning (in kPa, bar, psi en kgf/cm²) kunt controleren, maar ook de -temperatuur (in °C en °F). En mocht de spanning te laag of hoof zijn, dan geeft je smartphone je automatisch een seintje.
Uiterst handig systeem, dat uit te breiden is met extra sensoren (€ 50,95 per stuk) voor zijspannen en/of eventuele extra motoren (die elk met een eigen profiel in de app gemonitord kunnen worden).
Met een verkoopprijs van € 99,95 ook nog eens heel aantrekkelijk geprijsd ook. En goed nieuws, van importeur MotoPro Sport (www.motopro.com) mogen wij een set weggeven. Het enige wat je moet doen om hiervoor in aanmerking te komen, is voor woensdag 9 maart aanstaande een e-mail met je naam en adresgegevens (o.v.v. Fobo Bike) sturen naar prijsvraag@motoplus.nl. Uit alle inzenders trekken wij een winnaar, die de set persoonlijk thuisgestuurd krijgt.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws