Nieuws

Mail & Win: Bagster custom zadel

Een goed zadel is onmisbaar op een motor. En omdat een gemiddeld achterwerk niet bestaat, is maatwerk eigenlijk de beste optie. Maar ja, hoe pak je dat aan? Bijvoorbeeld door je bij Premium Motors een custom Bagster-zadel aan te laten meten.

Ontbreekt het jouw achterste nog aan een topzadel? Dan heb je geluk! Wij mogen van Premium Motors één lezer blij maken een op maat en smaak gemaakt zadel. De zittest, om te zien welke vulling jouw het beste past, vind plaats in de showroom in Apeldoorn. Vervolgens mag je je zadel naar smaak samenstellen. Van vulling en stofsoorten tot de kleuren en het logo. De levertijd van het zadel bedraagt zes weken. Gedurende die tijd ben je je originele onbewerkte zadel dus kwijt, om er een Bagster van te laten maken.

Interesse? Stuur dan snel een e-mail naar prijsvraag@motoplus.nl (o.v.v Bagster) met daarin je naam, adres, telefoonnummer, woonplaats en merk/type motor. Let op, niet ieder zadel kan door Bagster onder handen genomen worden. Om te zien of jouw zadel wel aangepast kan worden, kun je kijken op http://www.premiummotors.nl/bagster 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.