Mail en win!

Winnen: Kaarten voor het WK Trial in Zelhem

Op 22 en 23 juni 2019 wordt in Zelhem de derde ronde van het WK trial gereden. Een waar spektakel waarbij wereldsterren als Toni Bou laten zien wat voor obstakels er allemaal bedwongen kunnen worden met een motorfiets.

Voor wie het niet kent: bij trial is het de bedoeling om met zo min mogelijk fouten vrijwel onmogelijke routes af te leggen over rotsblokken, heuvels en houten stellages. De laatste keer dat een trial- wedstrijd van deze statuur in Nederland werd georganiseerd is alweer veertig jaar geleden. Bijzonder is het dus zeker.

Wil jij hier wel bij zijn? Dan heb je geluk! Wij mogen van het de organiserende Zelhemse Auto en Motor Club (ZAMC) drie MotoPlus-lezers blij maken met twee vrijkaartjes. Wil jij hier kans op maken? Stuur dan een e-mail met daarin je naam, adres en woonplaats naar prijsvraag@motoplus.nl (o.v.v. WK Trial). Kijk voor de meest actuele info over het programma van het Zelhemse WK-wedstrijd op: www.trialgp2019.nl.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.