Mail en win!

Mail & win: Vulcavite Vulcanet

De een vindt het meer ontspanning geven dan een dagje wellness, de anders heeft er een pesthekel aan: de motor poetsen. Voor die laatste groep is Vulcanet van Vulcavite wellicht een bijzonder prettig alternatief voor het gehannes met tuinslang, emmer, sopje en spons. ‘Wassen zonder water’ is namelijk het credo van dit multifunctionele schoonmaakproduct.

Het wordt geleverd in een speciale container met daarin tachtig schoonmaakdoekjes en een microvezeldoek. Kwestie van met een schoonmaakdoekje het vuil er in een lichte beweging van af poetsen (zonder druk uit te oefenen) en aansluitend het schone oppervlak met de microvezeldoek droogwrijven. Het doekje is geschikt voor alle oppervlakten en vervuiling, kan dus ook gebruikt worden op onder andere velgen, uitlaat, evenals koplamp en spiegels (insecten!).
Gemiddeld heb je twee tot drie doekjes nodig om je hele motor te poetsen, bij sterke vervuiling iets meer. Een container Vulcanet is dus minimaal goed voor 25 intensieve poetsbeurten. Vulcanet ligt in de winkel voor € 47,50, maar twee MotoPlus-lezers kunnen er ook goedkoper aankomen. Van Vulcavite Nederland (www.vulcavite.nl) mogen we namelijk twee exemplaren van deze multifunctionele schoonmaakallrounder weggeven.

Wil je hiervoor in aanmerking komen? Stuur dan voor vrijdag 29 oktober een email naar prijsvraag@motoplus.nl (o.v.v. Vulcavite Vulcanet) met daarin je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer. De winnaars krijgen t.z.t. persoonlijk bericht.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Precies vier dagen te koop

Precies vier dagen te koop

19 april, 2024

Vespa viert het 140-jarig bestaan op passende wijze. Het bouwt niet alleen een exclusieve scooter (maximaal 140), ...

Overig nieuws