Mail en win!

Mail & Win: Spidi Rainwarrior handschoenen

Herfst, dat betekent doorgaans wat meer regen en een wat minder hoog peil van het kwik. Tijd ook, om de zomerhandschoentjes voor wat warmere en waterdichte exemplaren om te ruilen. Zoals deze Rainwarrior van de Italiaanse motorkledingspecialist Spidi.

Een herfst-/lentehandschoen met lange schacht die dankzij de combinatie van deels elastisch textiel, mesh en neopreen een uiterst hoog draagcomfort geniet, en daarnaast ook de nodige bescherming tegen zowel de elementen als de gevolgen van een onvoorziene val biedt. Zo is de CE- gecertificeerde Rainwarrior (uiteraard) voorzien van een waterdicht H2Out membraan, knokkelprotector en verstevigingen op diverse strategische plekken. Aandere kenmerken van de handschoen zijn onder meer een stevige klittenbandsluiting, reflecterende delen voor een betere zichtbaarheid en een touchscreen-vriendelijk wijsvinger.

De Spidi Rainwarrior (maten S t/m 3XL) ligt in de winkel voor € 109,90, waarbij je de keuze hebt uit vier kleuren. Waaronder deze fraaie ice/blue variant, waar we dankzij importeur Batavi Trading (www.batavitrading.com) één van onze lezers mee mogen verblijden. Om hiervoor in aanmerking te komen, hoef je enkel hieronder het formulier in te vullen (deelnemen kan tot woensdag 12 oktober). De winnaar wordt in MotoPlus 21/2022 bekend gemaakt.

De winnaars van de Mail & Win-actie uit MotoPlus 17/2022, met als inzet een Putoline Wash-kit, zijn Mark-Jan Westra uit Delfzijl, J.A. Sturm uit Meppel, Jurgen Kok uit Groenlo, Twan Philipsen uit America, Jan de Laat uit Spijkenisse en Teus Oudbroekhiuzen uit Langbroek.













    Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
    • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
    • 24 uitgaven per jaar
    • Elke twee weken thuis in de bus
    Direct toegang aanvragen
    Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

    Gerelateerd nieuws

    Precies vier dagen te koop

    Precies vier dagen te koop

    19 april, 2024

    Vespa viert het 140-jarig bestaan op passende wijze. Het bouwt niet alleen een exclusieve scooter (maximaal 140), ...

    Overig nieuws