Mail en win!

Mail & Win: Silverback Gift Box

Lekker met de motor op vakantie geweest? Dan kan je tweewieler ongetwijfeld wel een flinke poetsbeurt gebruiken. En daarvoor komt deze driedelige Gift Box van Silverback dan weer mooi van pas.

De box bevat een flacon SBX1 Xtreme Clean, een volledig biologisch afbreekbare multi-reiniger voor het schoonmaken van de motor, een flacon SBX2 Silky Milk Protect and Shine voor extra glans en het aanbrengen van een beschermlaag na de poetsbeurt, en als laatste een flacon SBX3 Drive Train Cleaner voor het reinigen van de ketting. Een soort poetsbeurt in Belastingdienst-stijl dus: ‘leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker’.

En goedkoper trouwens ook! Deze driedelige Silverback Gift Box ligt namelijk in de winkel voor € 34,99, van importeur JH Sports (www.jhsports.nl) mogen we echter drie MotoPlus-lezers blij maken met een gratis set. Wil je hiervoor in aanmerking komen? Vul dan hieronder het formulier in (deelnemen kan tot en met woensdag 31 augustus). De winnaar wordt in MotoPlus 18/2022 bekend gemaakt.

De winnaar van de Mail & Win-actie uit MotoPlus 14/2022, met als inzet een set Pluggerz Custom-fit Road oorddoppen, is H. Lemans uit Delft.

Persoonlijke gegevensDirect meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.