Mail en win!

Mail & Win: Sena SF2 communicatieset

Navigatieaanwijzingen ontvangen, belletje plegen, muziek of radio luisteren of gewoon lekker met je duopassagier of motormaat (m/v/o) babbelen, het moderne communicatiesysteem kan het allemaal. Zo ook deze Sena SF2, die je het geluid ook nog in Full HD kwaliteit voorschotelt.

De set, met bluetooth V4.1 protocol, kan worden gekoppeld een MP3 speler, telefoon en navigatiesysteem en biedt een intercomfunctie tot twee personen over een afstand van maximaal 800 meter. De SF2, met advanced noise control voor het elimineren van storen omgevingsgeluid, ondersteunt spraakbediening, maar kan indien gewenst ook worden gekoppeld aan de optionele afstandsbediening, waarmee je ‘m vanaf het stuur kunt bediening.

Een communicatieset met veel functionaliteiten kortom, die dankzij de mogelijkheid tot software updates altijd bij de tijd is en tot 10 uur spreektijd biedt. Dankzij de snellaad-functie is ‘ie bovendien zo weer opgeladen. De Sena SF2 kost € 159,95, maar deze rubriek heet niet voor niets ‘Mail & Win’. Van Sena-importeur Hoco Parts (www.hocoparts.com) mogen we namelijk één van onze lezers blij maken met een set. Wil je hiervoor in aanmerking komen? Vul dan hieronder het formulier in (deelnemen kan tot en met woensdag 17 augustus). De winnaar wordt in MotoPlus 17/2022 bekend gemaakt.

De winnaars van de Mail & Win-actie uit MotoPlus 13/2022, met als inzet een Grand Canyon Luca Mesh, is Gijs Blokhuis uit Zeewolde.

  Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
  Direct toegang aanvragen
  Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

  Overig nieuws