Mail en win!

Mail & win: Pluggerz Custom-Fit Road Premium

Je gehoor is een groot goed, erg kwetsbaar ook. De windruis bijvoorbeeld, levert bij een snelheid van 100 km/uur al zoveel decibellen op, dat het al na een paar minuten tot een gehoorbeschadiging zou kunnen leiden. Het gebruik van oordoppen tijdens het rijden, inmiddels gelukkig al gemeengoed, is dus absoluut noodzakelijk.

Gelukkig zijn er al universele oordoppen vanaf een paar euro, maar wil je het écht goed en comfortabel voor elkaar hebben, dan kies je voor een set op maat gemaakte oordoppen. Deze Custom-Fit Road Premium oordoppen van Pluggerz bijvoorbeeld, de crème de la crème op het gebied van maatwerk gehoorbescherming. Gemaakt van acrylaat of siliconen, met keuze uit dempingsfilters van 10 tot en met 25 dB en indien gewenst leverbaar met een handgreep of koord met clip. En omdat ze op maat gemaakt zijn, sluiten ze je gehoorgang volledig, maar op een comfortabele manier af zodat omgevingsgeluid maximaal wordt geëlimineerd.
Een set Pluggerz Custom-Fit Road Premium oordoppen, standaard geleverd met een reinigingsset en opbergetui, kost € 177,95. Kan ook goedkoper, van Pluggerz (www.pluggerz.com) mogen we namelijk een set weggeven aan een van onze lezers. Wil je hiervoor in aanmerking komen? Vul dan onderstaand deelnameformulier in en houd MotoPlus 24/2021 in de gaten. Daarin maken we namelijk de winnaar bekend!

Persoonlijke gegevensDirect meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.