Mail en win!

Mail & Win: Nexx SX60 Artizan jethelm

Stijlvol, licht, luchtig, comfortabel en veilig, zo typeert Nexx deze SX.60 jethelm, die met zijn inderdaad best wel classy, bijna retro-achtige uitstraling niet alleen op een (motor)scooter uitstekend tot z’n recht komt.

Zeker in deze nieuwe matzwarte Artizan-uitvoering, die voor 2022 aan de line-up is toegevoegd.
Praktisch is de van polycarbonaat vervaardigde helm ook. Zo is de SX.60 niet alleen uitgerust met een regulier, afneembaar vizier, maar beschikt ‘ie ook over een geïntegreerd zonnevizier. Verder is de antibacteriële binnenvoering uitneem- en wasbaar en is het op en afzetten dankzij de ratel-snelsluiting van de kinriem in een ommezwaai gepiept.

De nieuwe SX.60 Artizan is er in de maten XS tot en met XXL, en wel voor de zeer aantrekkelijke prijs van € 189,99. Maar je kunt nog goedkoper in het bezit van deze luchtige helm komen, van Nexx-importeur Batavi Trading (www.nexx-helmets.com) mogen we er namelijk eentje aan één van onze lezers weggeven. Om hier voor in aanmerking te komen hoef je enkel onderstaand formulier in te vullen (deelnemen kan tot en met woensdag 2 februari). De winnaar wordt in MotoPlus 4/2022 bekend gemaakt.

De winnaar van de Mail & Win-actie uit MotoPlus 24/2021, met als inzet een Damen Eiger jas, is Jos Verhoeven uit Eindhoven.

Persoonlijke gegevensDirect meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.