Mail en win!

Mail & Win: Midland BT Mini Single

Op de motor luisteren naar je favoriete muziek, even bellen met het thuisfront dat het wat later wordt door die toch wel fantastische route, of gewoon beppen met je maatje die achter je rijdt. Dankzij een bluetooth communicatieset tegenwoordig de gewoonste zaak van de wereld.

Het Italiaanse Midland heeft een uitgebreide lijn aan verschillende intercomsystemen, waaronder deze BT Mini, een basis-intercomsysteem dat standaard wordt geleverd met onder meer een bedrade en boommicrofoon, audioset met Ø 36 mm speakers, USB-C laadkabel en een universele montagekit die geschikt is voor alle helmtypen. De intercom is geschikt voor een groepsgrote tot drie rijders over een afstand van maximaal 500 meter. Het installeren van de strak vormgegeven bedieningsunit is een koud kunstje en dankzij drie goed bereikbare knoppen is de unit bovendien bijzonder praktisch in gebruik.

Volledig opgeladen biedt de BT Mini tot acht uur gebruiksduur voor ‘ie weer aan de lader moet. Een lekker ongecompliceerd en toch compleet intercomsysteem dus, dat met € 119,00 ook nog eens heel betaalbaar is. Maar je kunt er nog goedkoper aan komen, van Midland-importeur JH Sports (www.jhsports.nl) mogen we namelijk één van onze lezers verblijden met een Midland BT Mini Single. Deelnemen is heel eenvoudig, vul hieronder het deelnameformulier in (deelnemen kan tot en met woensdag 25 mei). De winnaar wordt in MotoPlus 12/2022 bekend gemaakt.

De winnaar van de Mail & Win-actie uit MotoPlus 8/2022, met als inzet een Lampa Opti-Case Airflow smartphonehouder-set, is Dennis Beeks uit Aalten.
  Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
  Direct toegang aanvragen
  Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

  Overig nieuws