Mail en win!

Mail & Win: kaarten WK Superbike Assen

Nadat het WK Superbike met twee wedstrijden in achtereenvolgende weekends een vliegende seizoenstart kende, bleef het na 5 maart weer even rustig. Dat kwam Michael van der Mark waarschijnlijk niet helemaal verkeerd uit. De Rotterdamse coureur brak in de laatste race op het circuit van Mandalika, Indonesië namelijk de middenhandbeentjes van zijn linker pink en ringvinger, de zeven weken durende pauze zouden echter voldoende moeten zijn om volledig fit aan de start van het derde raceweekend te verschijnen.

Prettig, want dat betreft zijn thuiswedstrijd in Assen namelijk, die op 22 en 23 april aanstaande wordt verreden. En daar kun jij bij zijn, want van Official Timekeeper Tissot mogen we namelijk twee keer twee toegangskaarten weggeven voor deze 31e editie van het WK Superbike Assen. De kaarten (t.w.v. € 84,00 per stuk) zijn het hele weekend, dat tegenwoordig twee racedagen beslaat (zowel op zaterdag als zondag worden er Supersport- en Superbike-wedstrijden verreden) geldig. Perfecte gelegenheid om Nederlandse coureurs als Michael van der Mark (WSB), Glenn van Straalen (WSS), Loris Veneman, Ruben Bijman en Jeffrey Buis (allen WSS300) aan te moedigen.

Om in aanmerking te komen voor de een set toegangskaarten moet je er wel snel bij zijn. Vul voor woensdag 19 april hieronder het formulier in. De winnaars krijgen de kaarten digitaal toegestuurd op de donderdag voorafgaand aan het evenement.

De winnaar van de Mail & Win-actie uit MotoPlus 6/2022, met als inzet een Combi Motors motorverzekering, is Dhr W.A. de Wit uit Hengelo.
  Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
  Direct toegang aanvragen
  Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

  Overig nieuws