Mail en win!

Mail & Win: Grand Canyon Luca Mesh

De eerste officiële tropische dagen van het jaar hebben we inmiddels gehad, dat de zomer inmiddels is gearriveerd kunnen we dus inmiddels wel concluderen. Wie tijdens die warme dagen toch enigszins behaaglijk in het zadel wil zitten, doet dan natuurlijk een beroep op heerlijk doorwaaijack, zoals deze nieuwe Luca Mesh van Grand Canyon.

Dat mesh uit de typenaam vind je zowel voor- als achterzijde, waaraan dit lekker sportief gesneden jack zijn extreem luchtige karakter dankt. De Luca is voorzien van een ritssluiting aan de voorzijde, beschikt over twee buiten- en twee binnenzakken, evenals een korte verbindingsrits en wijdteverstelling bij de taille. Op de bescherming is uiteraard niet bezuinigd, schouders en ellenbogen zijn bijvoorbeeld voorzien van CE-gecertificeerde protectoren, voor de rug is een CE-rugprotector als accessoire leverbaar.

De Grand Canyon Luca Mesh, leverbaar in de drie trendy kleurstellingen zwart camo, titanium en bruin, is er in een bijzonder breed matenspectrum. Naast de reguliere maten S tot en met 4XL, is hij er ook in de groottematen 5XL tot en met 8XL. Die laatsten zijn overigens twintig euro duurder dan de € 139,00 kostende reguliere maten. En nu het goede nieuws: van Grand Canyon-importeur Duell Bike Center (www.duell.eu/www.grandcanyonbike.eu) mogen we een van onze lezers verblijden met deze Luca Mesh. Deelnemen is heel eenvoudig, vul hieronder het formulier in (deelnemen kan tot en met woensdag 6 juli). De winnaar wordt in MotoPlus 15/2022 bekend gemaakt.

De winnaars van de Mail & Win-actie uit MotoPlus 11/2022, met als inzet een bandenreparatieset zijn: J.M. Hoefakker uit Woudenberg, Dhr. de Waal uit Capelle aan den IJssel, A. van Eekelen uit Heinkenszand, Jan Speleers uit Zulte en Jan van Toorn uit Dreumel.
  Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
  Direct toegang aanvragen
  Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

  Overig nieuws