Mail en win!

Mail & Win: Chaft mistlampenset

Ze geven je motor een lekker avontuurlijke look, terwijl ook het zien en gezien worden een oppepper krijgt; zowel optisch als functioneel heeft een set mistlampen wat melk in de pap te brokkelen. Zo ook deze robuuste, CE-gecertificeerde led-set van het Franse Chaft.

Het betreft een universele systeem dat geschikt is voor beugels/buizen met een diameter tussen de 20,5 en 25 millimeter. De lampen zelf (met 20 Watt led’s, goed voor een lichtopbrengst van 2.000 Lumen) zijn voorzien van een stevig, zwarte aluminium behuizing en worden standaard geleverd met een paar stoere covers, die het avontuurlijke karakter nog wat aandikken. De standaardlevering omvat daarnaast de noodzakelijke bedrading, inclusief zekeringen, evenals een waterdichte schakelaar voor op het stuur.

Een fraaie set, die in de winkel ligt voor € 149,99. Maar goed nieuws, van motoraccessoiresspecialist MDI Motorcycle Equipment (www.mdi-online.nl) mogen we één van onze lezers verblijden met een set. Het enige wat je hoeft te doen om daarvoor in aanmerking te komen is onderstaand formulier invullen (deelnemen kan tot en met woensdag 19 januari). De winnaar wordt in MotoPlus 3/2022 bekend gemaakt.
De winnaar van de Mail & Win-actie uit MotoPlus 23/2021, met als inzet een Grand Canyon Vegas jas, is Cock van der Velden uit Zoetermeer.

Persoonlijke gegevensDirect meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.